Catering - Dames van het Verboden Fruit
Fruit Foodtruck met sappen en cocktails bestemd voor catering en publiekscatering. Sapkar voor festivals, foodevents en bedrijfscatering.
foodtruck, food, gezond, sap, cocktails, sappen, mocktails, catering, publiekscatering, festival, festivals, foodfestivals, rollende keukens, rijdende keuken, sapkar, foodkar, bedrijfsevents, bruiloften, foodies, sapjes, smoothies, punches, kokosnoot, kokosnoten, foodevents, fruit, groente, vitamines, booze
16707
page,page-id-16707,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Catering

Ontbijt, koffie & taart, lunch op locatie!

In de zomer kom je onze dames op uiteenlopende festivals tegen. Van muziekfestivals als Pinkpop en Mysteryland tot Foodfestivals als Trek en Rollende Keukens. Naast deze publiekscatering werken wij ook in opdracht op locatie.

We vinden het leuk om samen met jou ons product zo aan te passen dat het perfect aansluit op jouw wensen. Door de jarenlange ervaring hebben we al wat mogelijkheden voor je op een rij gezet. Heb je nieuwe ideeën? Bel of mail dan gerust met Roos, dan denken we samen het juiste plan uit.

Lunch catering 

Wij bereiden graag een gezonde lunch voor je gezelschap; op kantoor of de bouwplaats, geen locatie is ons vreemd! Van lunchpakket tot een uitgebreide gedekte tafel met salades en soep. Van uitgifte vanuit onze Foodtruck tot een uitgifte in buffetvorm. Alles kan! Met aandacht en liefde voor je gemaakt, uiteraard met onze lekker sapjes.

Bruiloft

Yes, trouwen! Wij helpen je graag met het verzorgen van alle drankjes op locatie. Van frisse limonades voor de kleinste gasten, een heerlijke mocktail voor de zwangere vriendin en een paar stevige borrels voor je vrienden van de sportvereniging. Dat regelenen wij!

In overleg maken we een speciale kaart voor jullie dag. In thema, passend bij het seizoen en natuurlijk bij de aankleding van de dag. Van elk drankje maken wij een klein onvergetelijk feestje op zich. Kun je dat alvast afstrepen van de lijst!

Bedrijfsevenement 

Steeds meer bedrijfsevenementen of -feesten worden in de vorm van een klein festival gegoten. Feestelijk en ongedwongen met de juiste foodtrucks, aankleding en muziek. Wij passen hier goed tussen. Zeker onze jonge kokosnoten met rum en limoen en onze punches zullen het goed doen bij de gasten.

Totaalconcept

Naast de Dames van het Verboden Fruit hebben wij nog een aantal andere Foodtrucks in onze stal; Frying Dutchman (verse friet, bitterballen en biertjes) en Sweet & Salted Stroopwafels. Ook hebben we alle professionele apparatuur voor een espressobar. Met deze wagens en eventueel met collega-foodtruckers kunnen we een totaalconcept bieden voor uw evenement of festival. We draaien ondertussen al een ruime tijd mee in de foodtruck- en cateringwereld. Zodoende kennen we heel veel leuke andere foodtruckers, maar ook tentverhuurders, muziekmakers en ander leuks! Bel of mail gerust met je idee, dan gaan we samen aan de slag!